Iahnie de fasole uscata

de mamaieelena in Mancaruri de post, 4 Apr 2011 | 6583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr.fasole uscata alba
  • 3 morcovi potriviti
  • 150 gr.telina proaspata
  • 150 pastarnac proaspat
  • un fir de praz
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 foi de dafin
  • marar verde
  • cimbru
  • 150 ml suc de rosii
  • 100 ml. ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole uscata:

Fasolea se spala bine cu apa calda.

Intre timp se curata zarzavatul si se taie in dimensiuni mai mari. Intr-o oala sub presiune se pune fasolea impreuna cu zarzavatul, 2 linguri cu ulei si sare. O pun la foc pentru 45 de minute. Cand e aproape gata in alta cratita pun restul de ulei, piper, suc de rosii, foi de dafin, cimbru. Cand clocotesc toate atunci transfer fasolea cu totul in  cratita cu sosul si o mai las sa fiarba 5 minute si e gata. Se pune marar proaspat.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

06.04.2011, 11:51

multumesc mirela

MVMih 1

09.04.2011, 19:47

Spun si eu...saru'mana pentru masa! Desi nu prea am voie....n-am putut sa ma abtin...am facut si eu un pic de fasolica azi... Desi mancarea buna iese cand se face multa

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 10:18

delicioasa

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume